Shoppingbag (0) € 0,00
 
 
 
Behind the Brand

G-Star Raw

Showroom Amsterdam

Als er één label is wat de inkopers en bezoekers (en tegelijkertijd eigenlijk ook al de eindconsument) weet te inspireren, dan is het G-Star Raw wel. Op het hoofdkantoor in Amsterdam ademt werkelijk alles wat je ziet de DNA van het wereldwijd gerespecteerde jeanslabel. Naast de collecties die we momenteel aan het inkopen zijn, worden we op letterlijk iedere andere manier geconfronteerd met de innovatieve drive van G-Star Raw. Tot in de perfectie. 

Of het nu gaat om de suikerzakjes bij de koffie, het raw denim-schort van de dienstdoende kok of de stoelen waar we op zitten: het is allemaal G-Star ten voeten uit. En eerlijk is eerlijk, in zo'n omgeving komen de toch al te gekke items uit de collectie zo mogelijk nog beter tot hun recht. Bijna automatisch wil je ook 'G-Star' gaan praten. Gaan ademen. 

In de lange gangen (waar natuurlijk een blauwe loper ligt) wordt je verder geinspireerd. Door zorgvuldig geselecteerde sets die op knappe wijze worden gepresenteerd, of door verleidelijk lachende accessoires. Die eigenlijk al verkocht zijn als je ze aankijkt. Klinkt wellicht een beetje overdreven, maar zodra je in de wondere wereld van G-Star stapt, lijkt al het andere er heel eventjes niet meer toe te doen. 

We hebben geprobeerd één en ander op de gevoelige plaat vast te leggen, zodat je weer een beetje over onze schouder mee kunt kijken. Zoals je begrijpt hebben we in de showroom niet gefotografeerd, dan zouden we al dat moois wat komen gaat voor het najaar en de winter van 2012 al verklappen. En we raden je aan nu eerst te genieten van de spring/summer 2012-collectie, die in de shop voor je klaar hangt!

Bekijk de foto's
DSCN2761.JPG DSCN2762.JPG DSCN2763.JPG DSCN2764.JPG DSCN2765.JPG DSCN2766.JPG DSCN2767.JPG